zondag 31 oktober 2010
Voor deze drie kaarten heb ik gebruik gemaakt van de prachtige nieuwe kerststempels Tilda with amaryllis en Tilda &Edwin Dancing van magnolia en het mooie magnolia Vintage Chrismas kerstpapier, Bij het onderste kaartje heb ik gebruik gemaakt van de Multi frame Kerstboom en het mooie magnolia lovely fance stansje Natuurlijk kan je deze twee stempels ook heel goed voor gewone kaarten gebruiken.
Liefs Corrie

zaterdag 23 oktober 2010


Vanmiddag heb ik dit lantaarntje gemaakt, het patroon kan je vinden op het Blog Van Kitty Franken. voor het lantaarntje heb ik Tilda papier gebruikt. Verder heb ik het lantaarntje versierd met de nieuwe dameskopjes stans van Marianne Design en met wat Retro flowerpons bloemen.
Liefs Corrie

woensdag 20 oktober 2010

Hoi Allemaal,
Bep (mijn moeder) heeft deze 3 beurskaartjes nog even op de valreep gemaakt.
Met onze nieuwe stempeltjes van Wild Rose Studio. Ze heeft ook het papier van Wild Rose Studio gebruikt Spring Fling
Ik hoop dat jullie ze leuk vinden.
Misschien komen jullie nog even bewonderen op het Creaweekend in Gorinchem. De beurs is vrijdag, zaterdag en Zondag.
Misschien tot dan!!!!!
Groetjes van Esmeralda en Bep
zondag 17 oktober 2010

Hoi Allemaal,
Hier weer eventjes een schattig kaartje gemaakt van ons draakje. Mijn moeder heeft hier deze schitterende kaart mee gemaakt.
Deze hebben wij sinds kort in ons assortiment. Het papier wat ze heeft gebruikt is van Summerbloom en de stempel is van Wild Rose Studio.
Het witte roosje en de ribbon slider die hebben sinds kort ook in ons assortiment.
Ik ben benieuwd naar jullie reacties.
Fijne zondag nog.
Liefs Esmeralda en Bep

dinsdag 12 oktober 2010Deze twee kaarten heb ik gemaakt met het prachtige StencilTriangle van Marianne Design, verder heb ik de kaarten afgewerkt met een leuk design papiertje en met het mooie knipvel van LeSuh.
Liefs Corrie

Dit kaartje heb ik gemaakt met de Borduurmal van Jenine BS372099, verder heb ik dit kaartje afgewerkt met glitterpapier en met een 3D plaatje en wat geponste kersttakjes.
Liefs Corrie

zondag 10 oktober 2010

Hallo Allemaal,
Vorige week hebben wij een demodag gehad, inkleuren met derwent potloden. Gretha Bakker heeft deze demo bij ons gegeven. Deze kaartjes heeft zij ermee gemaakt.
Het zijn onwijs mooi ingekleurde kaartjes geworden. De kaartjes zijn ook te bewonderen in onze winkel. Uiteraard zijn de stempels ook bij ons te koop deze zijn van Wild Rose Studio
Gisteren hebben wij in onze winkel een workshop gehad geld kaartje maken. Wij zaten helemaal vol. Het was een gezellige drukke dag gisteren.
Donderdag 28 oktober hebben wij weer een workshop en zaterdag 30 oktober. Voor deze dagen kun je je opgeven via email of in de winkel (info@creatiefhandje.nl)
Verder wens ik iedereen een fijne dag toe.
Liefs Esmeralda


zondag 3 oktober 2010

Hoi Allemaal,
Wij hebben gisteren onze demo dag gehad, inkleuren met derwent potloden. Hieronder een paar foto's die ik heb gemaakt.
Gretha Bakker heeft er mooie kaarten mee gemaakt, deze komen van de week op onze blog. Ik moet ze nog even op de foto zetten.
Al met al een geslaagde dag geweest.
Liefs esmeralda