zondag 7 juli 2013

Eerste DT kaartje 'Tilly Daydream'Hoi allemaal!
Vandaag mijn eerste post en kaartje als DT lid van het Creatief Handje. 
Als DT lid zal ik best wel eens werken met materialen die ik normaal gesproken zelf niet snel zou gebruiken en dat vind ik zelf weer erg leuk en een uitdaging :D.
Zo ook met dit kaartje. Zelf gebruik vrijwel bijna alleen maar digitale stempels en eventuele echte stempels zet ik alsnog als digi op m'n laptop, maar nu heb ik sinds tijden weer eens een clear stamp gebruikt :).


 Voor de kaart die ik vandaag heb gemaakt ben ik aan de slag gegaan met  het super schattige stempeltje Snowflake van de Tilly Daydream by DoCrafts en heb ook het bijpassende papier gebruikt. Ik vind het een heerlijk vrolijk winters kaartje....en jullie?


De randen van het afdrukje en de sneeuw bij haar voeten enzo heb ik gemaakt met behulp van Winter Deco Snow van LeCrea. De witte stipjes/puntjes op de afbeelding is Fran-táge Chunky White Embossing Enamel. De bloemen heb ik gemaakt met behulp van één van de Floral Flourishes mallen van Joy!. 


Voor het gemak zal ik proberen zoveel mogelijk terug te linken naar de webwinkel. Ik krijg zelf altijd veel inspiratie van andermans werk maar heb dan geen zin om een hele zoektocht te moeten ondernemen om de gebruikte materialen te vinden ;-). Als de materialen verkocht worden in de winkel, word je door op het bijbehorende plaatje te klikken doorgestuurd naar de webwinkel. 
A5 Paper Pack (32pk) - Tilly Daydream50 x 100mm Mini Clear Stamp - Tilly Daydream - SnowflakeFloral Flourishes  Bloem 1


 LaceTape Kant Zachtpaars LeCreaDesign sneeuwpasta 30 ml plak parels licht bruin Stickles glittergluestardust / 18 ML

Verder heb ik nog gebruik gemaakt van twee mallen van Nellie Snellen en Cheery Lynn, Liquid Pearls, Stampendous Fran-Táge Chunky White Embossing Enamel, kant van de Action (;-)) en hotfix steentjes. 


Tot slot wilde Jayden nog even graag laten zien dat ze me altijd heel trouw helpt....foto's maken met een handicap noemen we dat ;-).

Fijne avond allemaal nog en tot snel!En neem gerust eens een kijkje op mijn blog, je vind 'm hier.

3 opmerkingen: