vrijdag 12 juli 2013

Omdat ik vakantie heb.........en dus nog gewoon een lekker dagje vrij heb vandaag, laat ik jullie nog even snel een kaartje zien met een paar van mijn favoriete spulletjes :). 
De Floral Oval mal van Spellbinders, de vlinderrand van Noor! en de uit Maja Design papier geknipte vlinders.

Ik heb een Bestie ingekleurd met Spectrum Noirs, hét alternatief voor Copics wanneer de financiën minimaal 5 euro per stift niet toe gaan laten ;-) En als ik me niet vergis liggen er een aantal setjes bij het Creatiefhandje in de winkel. Ook deze stiften vragen wel wat oefening maar niet meer als de Copics of Flexmarkers. En de prijs is een stuk vriendelijker. Je kunt de verschillende stiften ook prima combineren met elkaar trouwens.


Maar goed genoeg daarover en terug naar het kaartje :). Eén van de Bestie meisjes dus en bijpassende tekst uitgeprint omdat dit natuurlijk Dorothy uit the Wizard of Oz is. Naast heel wat producten uit de winkel heb ik ook nog een Cheery Lynn mal gebruikt voor de hoekjes en een soort plastic kant. Op het afdrukje zit nog wat verdwaalde Fran-táge embossing enamel, in de kleuren Chunky White en Shabby White.Hieronder vind je weer de producten en de links naar de winkel :)

Vintage Spring Basics - 3rd of May A5 Paper Pack (32pk) - Tilly Daydream

Rand VlindersNestabilities S4-356 Floral Ovals 

ANTIQUE BLUE MULBERRY PAPER OPEN ROSES - 10MM  LaceTape Kant Zachtroze 

  
Een fijn weekend allemaal!http://cinscreations.blogspot.nl


5 opmerkingen: